LED THERAPIE

Tijdens een LED Mask Therapy treatment zijn er verschillende mogelijkheden door de variatie van kleuren golflengtes.

LED THERAPIE MASKER

LED Therapie is in de jaren tachtig ontwikkeld door NASA en wordt sindsdien toegepast ter verbetering van wondgenezing, weefselgroei en om veroude­ringsprocessen in de ruimte te vertragen. Inmiddels heeft de wetenschap bewezen dat LED therapie de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimu­leert en weefsels repareert. Hierdoor is de therapie een perfecte aanvulling op huidverbeterende en huidverjongende behandelingen. Geef uw huid haar energie, volume en jonge uitstraling terug!

Er zijn zeven verschillende golflengtes en zeven verschillende kleuren. Tijdens een LED Mask Therapy treatment zijn er verschillende mogelijkheden door de variatie van kleuren golflengtes. 

HET MASKER BEVAT EEN 7-TAL KLEUREN:

BLAUW

Het blauwe licht dringt door in de bovenste laag van de huid en stimuleert de productie van zuurstof. Hierdoor worden schadelijke bacteriën zoals bijvoorbeeld bacteria Proprione vernietigd. Hierdoor is het mogelijk acne, kleine huidontstekingen en roodheid effectief te bestrijden. De blauwe kleur werkt positief ter bestrijding van comedonen en grove poriën.

ROOD

Het rode licht dringt door in de diepere huidlagen en heeft een sterk anti-aging effect. Deze golflengte stimuleert de productie van fibroblasten. De fibroblast maakt collageen en elastine aan. Hierdoor blijft de huid strak, elastisch en vol. Ook de huidstructuur en de spankracht verbeteren aanzienlijk. Daarnaast stimuleert het licht de doorbloeding en dat zorgt voor een gezonde en stralende teint. Rood licht is ideaal voor behandeling van huidverslapping, fijne rimpels, grove poriën, zonneschade, pigmentvlekken en een vermoeide, doffe huid.

PAARS

Dit is het rode en blauwe dual-band licht, een combinatie van twee soorten fototherapie effect. Speciaal in de behandeling van acné en acné-littek­ens heeft deze kleur een goed herstellend effect.

GEEL

Het gele licht geeft energie aan de huidcellen, stimuleert de klierfunctie en helpt de spijsvertering. Daarnaast stimuleert de gele kleur de behandeling van huidziekten en verbetert de werking van het immuunsysteem.

GROEN

Deze kleur zorgt voor de neutralisatie en veilige balans. Het verlicht de mentale stress en is effectief door de afvoer van lymfoom en oedeem. Daar­naast is het groene licht huidverjongend, huidverbeterend, verminderd pigmen­tatie, stimuleert de bloedcirculatie.

GROEN/BLAUW

Deze kleurcombinatie kan opeenvolgende verbeteringen doorvoeren van de cel energie inname. De kleuren spelen een positieve rol bij de bevordering van de stofwisseling.

WIT/LASER

Wit licht dringt diep door in de huid, versnelt de stofwisseling van levend weefsel en heeft een zichtbare verbetering op de verschijning van fijne lijntjes en verslapping van de huid.