WAXEN

Ontharing met wax of draad.

ONTHAREN MET WAX OF DRAAD

Lycon is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en super zachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Terecht stellen ze steeds hogere eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van de behandeling. Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen. En ook bij Beautysalon D-Cares waxen we met deze top Lycon wax.

VOODELEN LYCON WAX
Geschikt voor haartjes vanaf 1 mm | Wij harsen ook bij zwangerschap | Vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid | Wordt aangebracht op lage temperaturen | Geen huidirritaties of roodheid | Verrijkt met essentiële oliën

Beleef een aromatische en pijnloze waxing experience, op basis van natuurlijke hars en bijenwas. Zonder vervelende huidirritaties, bultjes of roodheid na de behandeling.

HOT WAX
Eerst waxen we met de hot wax. Deze sterke wax verwijdert alle stugge, lange en altijd geschoren haren vanaf 1 mm. Perfect voor stugge, korte, langere, altijd geschoren en hardnekkige haren op ieder deel van het gezicht of lichaam. De hot waxen van LYCON bevatten een selectie van de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Ze verzorgen de huid, waardoor deze zacht, glad en volledig haar vrij aanvoelt.

LYCOJET WAX
De sensationele en technologisch unieke JET wax als nabehandeling. We noemen dit ook wel de 2e fase wax! Geen pincet meer nodig, LycoJET verwijdert alle 1 mm verfijnde dons haartjes en haartjes die je niet met het oog ziet voor een langere haarvrije periode en nog zachter gevoel!

HOUD REKENING MET DE VOLGENDE PUNTEN:
– Zorg dat u op de dag van de behandeling geen bodylotion gebruikt zodat de huid niet vet is.
– Wanneer je een intieme zone laat harsen, zorg dan uiteraard voor een goede hygiëne en dat je niet menstrueert. Dit is zowel voor jezelf als voor de behandelaar prettig. Ook is de behandeling tijdens uw menstruatie een stuk gevoeliger.
– Zorg dat het haar lang genoeg is, maar bij een hollywood/brazilian niet langer dan 1cm. Het makkelijkste is om het jezelf helemaal te scheren en een afspraak te maken voor 10/14 dagen later.
– Probeer 1 dag voor je afspraak te scrubben, zodat ook alle liggende haartjes goed los komen en deze tevens ook makkelijk verwijderd kunnen worden.
– Wanneer je nog niet eerder geharst hebt, kan het wel eens gebeuren dat er binnen 2 weken alweer wat haartjes staan. Dit zijn haartjes die onderhuids al klaarstonden om door te komen. Met deze wetenschap is het dus handig om u al 1 of 2 keer te hebben geharst voor u bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hierna zullen de haren gemiddels 4-6 weken weg bliijven.

ONTHARING GEZICHT MET DRAAD OF WAXEN

Wenkbrauwen 
Bovenlip
Wenkbrauwen + bovenlip
Bovenlip + kin
Kaaklijn
Kin
Neus
Oren
Combi gezicht (bovenlip, kin, kaaklijn, wangen)
Combi gezicht + wenkbrauwen

ONTHARING LICHAAM MET WAX

Onderbenen
Onder- & bovenbenen
Voeten/tenen
Bikinilijn
String
G-string
Strip
Full Brazilian
Oksels
Boven- of onderarmen
Gehele armen
Rug of borst