PERMANENTE MAKE-UP

(SEMI) PERMANENTE MAKE-UP –
WENKBRAUWEN | EYELINER | LIPLINER

(SEMI)PERMANENTE MAKE-UP

WAT IS PERMANENTE MAKE-UP?
Permanente make-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien, weinig tijd heeft of moeite heeft om zich op te maken. Ook als je allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make-up vaak de oplossing. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten, in de sauna en met zwemmen. Permanente make-up blijft altijd op zijn plaats en loopt niet meer uit.

Permanente make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, ogen en lippen te accentueren en/of te corrigeren. Permanente make-up is het duurzaam tekenen van wenkbrauwen, oogleden en lippen. Hierbij worden natuurlijk kleurpigmenten met een steriele naald module onder het huidoppervlak gebracht. De kleur wordt aangepast aan de huid-, haar- en oogtinten.

HOE LANG IS PERMANENTE MAKE-UP ZICHTBAAR?
Het kleurresultaat van pmu is niet blijvend! Permanente make-up blijft gemiddeld drie tot vijf jaar zitten en soms nog langer! Het mooiste is wel als je afhankelijk van je huidtype elk jaar een touch-up behandeling uit laat voeren, zodat de kleur niet teveel vervaagd.

Wat je moet weten is dat je tevredenheid niet alleen voor jezelf van belang is, maar ook voor mij. Zes weken na het aanbrengen van de permanente make-up krijg je een gratis nabehandeling, deze is noodzakelijk: het is namelijk zeer waarschijnlijk dat er nog wat zaken moeten worden aangepast zoals vorm of kleur. Dit is heel normaal. Mocht je daarna op korte termijn alsnog een kleine aanpassing noodzakelijk vinden, dan zijn ook aan deze behandeling geen kosten verbonden.

WERKWIJZE PERMANENTE MAKE-UP
Na het eerste telefonische contact plannen we een Intakegesprek. We bespreken je wensen en ik informeer je over de pigmentatie mogelijkheden, zoals vorm en kleur. Er wordt uiteraard ook gekeken naar de gezichtsvorm. Het juiste design van de permanente make-up kan namelijk corrigerend en zelfs liftend werken. Voor het bepalen van de juiste kleur heb ik verschillende opleidingen gevolgd. Als we het eens zijn en er geen vragen meer zijn, gaan we over tot het invullen van het toestemmingsformulier en aanbrengen van de pigmentatie.

TOESTEMMINGSFORMULIER MEDICIJNGEBRUIK
Je dient mij te informeren over medicijngebruik en overige relevante medische zaken. Je dient hiervoor bij aanvang van de behandeling een toestemmingsformulier in te vullen.

Als er geen contra-indicaties zijn, gaan we tot de behandeling over. Mijn salon is goedgekeurd volgens de wettelijke GGD-hygiënenormen. Alle salons in Nederland dienen aan deze normen te voldoen. Hierdoor bent u gegarandeerd van perfecte hygiëne tijdens uw permanente make-up behandeling.

VERDOVENDE EMLA-CRÈME (AANVRAGEN BIJ HUISARTS) 
Een permanente make-up-behandeling kan gevoelig zijn. Om de gevoeligheid tijdens de behandeling te verminderen is het zeker aan te raden vooraf een verdovende zalf aan te brengen, Emla geheten. De zalf dien je zelf aan te vragen bij de huisarts en wordt in de praktijk door mij aangebracht.

PERMANENTE MAKE-UP BEHANDELINGEN

PMU WENKBRAUWEN

– Microblading
– Hairstroke-techniek
– Powder Brows
– Ombre Brows
– Combi Brows

PMU EYELINER

– Eyeliner boven
– Schaduw Eyeliner
– Eyeliner met wing
– Eyeliner onder
– Eyeliner boven en onder

PMU LIPLINER

– Lipliner
– Lipliner met schaduw
– Full lips

NAZORG PERMANENTE MAKE-UP

NA DE BEHANDELING
Het kan zijn dat na de eerste behandeling van de wenkbrauwen, lippigmentatie en/of eyeliner eventuele kleine aanpassingen nodig zijn, dit is zelfs zeer waarschijnlijk. Na zes weken vind de (gratis) nabehandeling plaats. Het kleurverlies is na de eerste behandeling in sommige gevallen zelfs 50%. Schrik hier niet van. De nabehandelingen zijn tenslotte bedoeld om dit te corrigeren.  

De opfrisbehandelingen (na verloop van tijd vervaagt de kleur) vinden met tussenpozen van anderhalf tot twee jaar plaats. Echter kan het in sommige gevallen ook al na één of juist pas na vijf jaar gewenst zijn. Dit is helaas niet te voorspellen: het proces is persoonsgebonden.

NAZORGFORMULIER
Na de behandeling geef ik altijd een nazorgformulier met instructies mee over hoe de behandelde huid thuis te verzorgen. Tevens geef ik een aftercare zalf mee die 2x per dag aangebracht mag worden op de behandelde huid.