MESOTHERAPIE

Natuurlijke behandeling voor jong en oud voor het verbeteren van de algehele huidconditie.

MESOTHERAPIE

Mesotherapie is een natuurlijke behandeling voor jong en oud voor het verbeteren van de algehele huidconditie. Mesotherapie is een behandeling, waarbij d.m.v. kleine prikjes (met een pen) een vloeistof met daarin een cocktail aan werkstoffen (es­sentiële vitaminen in een optimale concentratie, aminozuren en anti­oxidanten) in de middelste huid­laag worden ingebracht. De basis is hyaluronzuur, een stof die zorgt voor soepelheid en vochtbinding. Door de mesotherapie verbeteren de stofwisselingsprocessen in de huid, waardoor de oorzaak van de verouderingsverschijnselen wordt aangepakt. Zo wordt bijvoorbeeld het samen­klonteren van collageen ongedaan gemaakt. Hierdoor worden de on­derste huidlagen weer egaal en verkrijgen ze nieuwe elasticiteit en veerkracht. Er zijn verschillende redenen om mesotherapie te overwegen: 

WELKE BEHANDELINGEN ZIJN ER?

MESO FILLER

Meso filler is een mesobehande­ling voor het gezicht met direct resultaat. Bij deze behandeling worden de rimpels opgevuld met hyaluronzuur. De basisstof is een zuiver, natuurlijk, hoog gedoseerd hyaluronzuur. Het puurste hyaluronzuur van niet-dierlijke oorsprong is 100% biologisch afbreekbaar. Hyaluron­zuur is een lichaamseigen stof, die het lichaam zelf weer afbreekt. Het hyaluronzuur zorgt ervoor dat de fibroblasten aanzetten tot het vormen van nieuw collageen en elastine. Het collageen geeft de vaste structuur aan de huid terwijl de elastine voor rekbaarheid zorgt. Het hyaluronzuur zorgt voor de volle sponsachtige textuur van de huid. Het hyaluronzuur wordt d.m.v. verschillende prikken in de onder­huid of dermis aangebracht. Deze wordt perfect ingesteld op het huidtype, de rimpeldiepte en dosering van het in te brengen product.

MESO LIP FILLER

Volle lippen geven een mooie, warme en sensuele uitstraling. De lipvergroting is daarom momenteel erg populair, zowel bij jongere als wat oudere mensen. De wens om het volume, de cupidoboog of de contouren van de lippen (liplijnen) te laten ver beteren, kan verschil­lende redenen hebben. Zo kan de verhouding van de onder- en bo­venlip niet kloppen of kunnen de lippen van nature te klein of niet mooi van vorm zijn naar uw smaak. Ook verliezen de lippen naarmate we ouder worden hun volume en contouren

RESULTAAT
Het resultaat bij een meso lip filler behandeling is direct zichtbaar en houdt gemiddeld 6-11 maanden aan (heel soms kan het lichaam de hyaluron in zijn geheel gelijk al afbreken of gedeeltelijk afbreken). Er wordt gewerkt met biologisch afbreekbaar hyaluron; deze wordt door het lichaam zelf weer afge­broken. Omdat onze hyaluron een zeer veilig middel is, kunt u de behandeling zo vaak herhalen als u dat wilt. De meeste mensen komen om het half jaar voor een behandeling en houden zo hun gewenste resultaat bij. Uiteraard zijn de huidconditie en leefwijze van invloed op de houdbaarheid van het resultaat. Op langere termijn verkrijgt men de beste resultaat, als men de behandeling herhaalt voordat het product volledig verdwenen is. Zo verkrijgt men een geleidelijke op­stapeling van het product en dus een voller en mooier resultaat.

MESO ANTI CELLULITES

Nu bestaat de mogelijkheid om cellulites dat op ongewenste plaatsen zit, op een vrijwel pijnloze en inspanningsloze manier te verwijderen. Door middel van actieve homeopathische be­standsdelen, wordt er voor gezorgd dat vetcellen op een natuurlijke wijze worden afgebroken en afgevoerd. Dit betekent dat er door het toedienen van kleine prikjes met een Mesopen op het te behandelen gebied, kleine hoeveelheden werkzame stoffen worden inge­bracht. De actieve bestanddelen lossen het vet op, zijn water afdrijvend en geven voeding aan de huid. Tevens wordt de bloed­doorstroming bevorderd, waarmee de belangrijkste oorzaken voor het ont­staan van cellulitis worden tegengegaan. 
Wij behandelen 1 zone per behandeling, maximaal 10 ml.

VOORDELEN ACTIEVE SAMENSTELLING
Lost het vet op | Is waterafdrijvend | Geeft voeding aan de huid | Vevordert lymphe drainage | Bevordert de bloeddoorstroming | Verwijdert fibrotische, verharde weefsels onder de huid

DE MEEST BEKENDE REGIO’S ZIJN:
Bij vrouwen
: de binnenkant van de knieën, buitenkant van de dijen en de billen. 
Bij mannen: de bovenbuik, love-handles en de heupen.