PLASMALIFT

Huid- en ooglid correctie zonder te snijden. 

PLASMA LIFT BEHANDELINGEN

WAT IS PLASMA TECHNIEK?
Huidbehandeling met plasma ener­gie is een revolutionaire techniek waarbij celvernieuwing gestimu­leerd wordt en de huid verstrakt. De energiepulsen dringen door tot in de dieper gelegen huidlagen waar ze de huid stimuleren om nieuw collageen en elastine aan te maken. De huidverjongende wer­king van plasma energie kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden waarbij structuurverbete­ring of verstrakking van de huid gewenst is.

HOE WERKT PLASMA?
Bij plasma behandelingen worden korte energiepulsen op de huid overgebracht, waar dit omgezet wordt in warmte. Dit zorgt ervoor dat de bovenste huid laag verdampt en in de diepere huid laag verstrak­king ontstaat door het krimpen van de collageen/elastine vezels. Tege­lijk wordt celvernieuwing in de diepere huidlagen gestimuleerd waardoor er gezonde, nieuwe huid aangemaakt wordt en de huidkwa­liteit verbetert. De resultaten zijn langdurig en kunnen zonder risi­co’s meerdere keren herhaald wor­den voor een optimaal resultaat.

HOE ZIET DE PLASMA BEHANDELING ERUIT?
Voor de behandeling zal d.m.v. een intake samen worden besproken welke gebieden er behandeld gaan worden. U vult een formulier in en ongeveer 30 minuten vooraf aan de behandeling zal er een verdo­vende crème aangebracht worden. Tijdens de behandeling wordt er met het plasma apparaat een serie van strategische behandelpunten gekozen voor een optimaal resul­taat. Het apparaat verplaatst de energie naar de huid zonder het aan te raken – u kunt dit ervaren als een gevoel van warmte waarbij een lichte damp vrijkomt. Afhanke­lijk van het gebied dat behandeld wordt, duurt een behandeling gemiddeld 5-15 minuten. Na de behandeling is er op het behandel­de gebied een patroon te zien van hele kleine korstjes welke er in de loop van de volgende dagen van­zelf af zullen vallen. Het is belang­rijk om de nieuwe huid goed te beschermen tegen de zon. Hier­naast leest u het nazorgadvies. 

 

WELKE BEHANDELINGEN ZIJN ER?

– Verstrakken van losse huid van de oogleden (ooglidcorrectie boven- en onderleden)

– Verminderen van rimpels zoals kraaienpootjes en rokerslijnen

– Verwijderen van ouderdoms- wratjes/bultjes/pukkels/plekjes

– Verwijderen van ouderdomsvlekken

– Verbeteren van llittekens, zoals acne littekens

– Behandeling van acne

PLASMA LIFT NAZORG

NAZORG PLASMA LIFT BEHANDELING
Na een plasma behandeling ervaren de meeste mensen een branderig gevoel, dat vergelijkbaar is met zonnebrand. Dit verdwijnt na enkele uren. Daarnaast kan zwelling ontstaan, zowel boven als onder de ogen. Deze reacties kunnen per persoon verschillen en mogelijk soms wat langer aanhouden. Als u zich hierdoor minder prettig voelt, kunnen ontstekings­remmers zoals Ibuprofen verlichting geven. Een pijnstiller zoals Parac­etamol of Finimal 2x 500 mg mag ook.

Breng de eerste vijf dagen na de behandeling niets aan op de huid. Bij het genezingsproces van het behandelde gebied ontstaan hele kleine korstjes op de kleine gaatjes die met plasma in uw huid zijn gemaakt. Deze zullen vanzelf loslaten. Niet krabben of wrijven! De korstjes blijven 4 tot 7 dagen en verdwijnen dan weer vanzelf. Gewoon douchen is geen enkel probleem na de behandeling, echter zwemmen en sauna wordt sterk afgeraden.

Als uw huid weer genezen is na circa 7 à 8 dagen, is het advies om een hoogwaardige zonnebrandcrème met factor 50 te gebruiken om zonne­brand te voorkomen. De huid blijft zeker tot 3 maanden na de behandeling gevoelig hiervoor.

Het resultaat is optimaal na circa 3 tot 4 maanden in verband met de colla­geenwerking. In sommige gevallen is een tweede behandeling nodig voor een mooi resultaat. Deze herhalingsbehandeling kan plaatsvinden na circa 6 maanden.