OVER DE SALON

Bij Beautysalon D-Cares wordt elke behandeling geheel op uw huid afgestemd. De zorgvuldige behandelingen in combinatie met natuurlijke producten brengen uw huid in optimale conditie. Alleen het beste is goed genoeg!  

OVER DEBBY

Na vele ervaringen en een schoonheidsopleiding opende ik 18 jaar geleden mijn salon. De salon heb ik steeds meer uitgebreid door mijn kennis op dit vakgebied meer te ontwikkelen door verschillende opleidingen en trainingen te volgen. Ik heb me zoal gespecialiseerd in acne, manicure & pedicure, huidverbetering, PMU en laserontharing. Kortom; heel veelzijdig.

Mijn interesse voor dit vak is ontstaan doordat mijn ouders een saunabedrijf runden en ik als klein meisje al meeliep in de zaak. Hierdoor ben ik mij verder gaan ontwikkelen en inmiddels heb ik veel ervaring en kennis opgebouwd. Samen met jou ga ik kijken naar je wensen en stellen we de beste behandeling samen. Ik sta bekend om mijn diversiteit en vertrouwen. Ik luister graag naar de wens van de klant en streef samen met jou naar de beste resultaten! 

Iedereen verdiend het om heerlijk te genieten van een ontspannen behandeling in een drukke agenda. Naast een breed scala aan gezichtsbehandelingen en advies naar een mooie huid, is het ook mogelijk om verschillende behandelingen te combineren met elkaar.
Hoe makkelijk is dit, alles onder één dak. Neem gerust een kijkje op de website voor informatie over de verschillende behandelingen of neem contact op voor  persoonlijk advies.

Ik zou het leuk vinden om kennis met jou te maken.

Liefs, Debby Meijer

OVER D-CARES

MEER DAN MOOI

Welkom bij Beautysalon D-Cares!

Bij Beautysalon D-Cares wordt elke behandeling geheel op de huid afgestemd. De zorgvuldige behandelingen in combinatie met natuurlijke producten brengen de huid in optimale conditie. Alleen het beste is goed genoeg! Ik geloof dat echte schoonheid van binnen zit en dat er meer is dan alleen het mooier maken van mensen. Dit moet van binnen en buiten ondersteunt worden. Met enorme passie voor mijn vak heb ik behandelingen samengesteld waarin huidverbetering en ontspanning verbonden zijn.     

Ik nodig je graag uit voor een droomreis in mijn wellness salon. Laat je meeslepen door de ontspannen ambiance tijdens een hoogwaardige huidverbeterende behandeling welke zorgen voor een heerlijk verwenmoment.

Hier ben je in goede en ontspannen handen. Ik hoop je snel bij Beautysalon D-Cares te ontmoeten!

MERKEN

D-Cares werkt samen met diverse merken.